Dine Værdier Viser dig vejen til dine mål

værdier viser dig vejen

Der er Ikke 2 mennesker der har de samme værdier i livet. Derfor når vi vores mål på forskellig vis. Er vi ikke bevidste om vores vigtigeste værdier, er vi også uklare i søgen eller jagten på vores mål. Har vi KLARHED, er VEJEN og REJSEN mere oplyst. Du har dit autentiske jeg med på vejen.
 
Er du i kontakt med dine vigtigeste værdier kommer din Inspiration indefra. Er du ikke bevidst om dine inderste værdier, skal du hele tiden hente motivation udefra. Derfor er denne øvelse vigtig, når du arbejder med dine mål. Med dine indre værdier på plads, vil du skabe en naturlig disciplin, og din drivkraft være i spil, når du arbejder med dine mål.
 
Ved mine 2 timers arbejdsglæde foredrag, får du en øvelse, hvor du skriver dine ønsker ned i de forskellige områder i livet. Det vil være indenfor job, motivation, vaner, sundhed, økonomi, personlig udvikling og oplevelser. Fordelen ved at skrive dine ønsker og mål ned er, at du skaber fokus. Du skaber retning. Jeg anbefaler, at du skriver dine ønsker og mål ned, og ser på dem hver dag. Det vil påvirke din bevidsthed og underbevidsthed i den rigtige retning. Har du ikke overskud til at arbejde med "alle" dine mål nu, så prøv bare et skrive et "lille" mål/ønske ned, og sæt det op et sted hvor du kan se det hver dag. Du vil blive overrasket over, hvor hurtigt du kommer i retning mod dit mål, eller hvor hurtigt dit mål kommer dig imøde.
 

Overvejer du at skifte job

Denne øvelse er god at lave, hvis du overvejer at skifte job. Kan du i dit nuværende job arbejde og leve i overensstemmelse med dine vigtigste værdier? Sæt dig selv et mål om at kunne have dine værdier med på arbejde hver dag. Kan du have 1-3 værdier er det "godt" Kan du have 3-5 værdier med på arbejde hver dag er det "Tilfredsstillende" Er det ikke muligt, at se dine værdier i det du laver, eller i den sociale eller faglige del af dit arbejde, så tag en snak med din leder. Sker der ingen forandring herefter, er det en god idé at skifte job.

Lav denne øvelse (download og print pdf) Sæt ringe om dine 10 vigtigeste værdier. Vælg herefter dine 5 vigtigeste værdier og skriv hvordan du dagligt vil leve i balance med dine værdier. Sæt dine værdier op ved siden af dine ønsker og mål.

 
Klik på linket her. Print og lav øvelsen:
 

Bliv gladere på jobbet. Aktiver 5 Arbejdsglæde vaner

Hvis du gerne vil løfte din egen gode indstilling og dine kollegers gode humør, kan du med fordel booke mit arbejdsglæde foredrag.  Læs mere her

 

Høre mere om Lev-Nu

* Husk
Warning: Undefined array key "form_id" in /customers/c/d/2/lev-nu.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms/includes/Widget.php on line 53 Warning: Undefined array key "display_title" in /customers/c/d/2/lev-nu.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms/includes/Widget.php on line 54