Teamudvikling - Fårehyrde

Prøv en anderledes form for Teamudvikling. Kom i marken i den virkelige verden. Oplev hvordan samarbejde og kommunikation fungere når du og dine kolleger skal hyrde får for en dag.

Hyrd jer til bedre samarbejde

Lena Munk Consult tilbyder et helt unikt og effektivt koncept til udvikling af teams. Når I sammen hyrder en stor flok får bliver I klogere på jeres kommunikation og samarbejde.

Konceptet er specialdesignet til at optimere læring, og opgaverne på folden bliver sat sammen, så de møder netop jeres behov. Gruppen bliver guidet gennem opgaver og løbende refleksion af en erfaren ledelseskonsulent.

Er det en sjov dag? Absolut! Lærer I noget? Helt bestemt!

Alle, som deltager i programmet, er overraskede over, hvor meget praktisk og aktiv læring, der finder sted under arbejdet med at hyrde en flok får! I tager ny viden og handle- muligheder med hjem til hverdagen på arbejdspladsen.

Fårehyrdning er et enestående værktøj til at styrke kommunikation og samarbejde i et team.

Teamudvikling - Fårehyrde - Udbytte:

Et fælles billede af hvad I gør, når I præsterer bedst. Styrket teamfølelse og engagement
Øget indbyrdes forståelse for hinanden. Opmærksomhed på dynamikken i gruppen og de forskellige roller. Inspiration til den videre udvikling af teamet.

Dagen foregår i den idylliske landsby Pederstrup tæt på Ballerup Station.

Får728® Heldagsprogrammet

Vores mest populære program med effektiv udvikling for øje. Vi kombinerer aktiviteterne på fårefolden med refleksion i mødelokalet. Dagen tilfører gruppen nye kompetencer og motivation og giver tid til læring, som kan tages direkte med hjem til hverdagen på arbejdspladsen.

Får728® Halvdagsprogrammet

Halvdagsprogrammet er egnet til at styrke temaet og have en god dag sammen. Refleksion mellem opgaverne er en vigtig del af halvdagsprogrammet sammen med en opsamling i mødelokalet.

Får728® 2 timer

En sjov og fælles oplevelse, hvor læring i sig selv er uundgåelig, men ikke det primære formål.

2 timer på fårefolden kan også kombineres med et 90 minutters Arbejdsglæde foredrag. Gården rummer også et lokale med plads til 90 deltagere. Læs mere om Arbejdsglæde foredrag

Kontakt Lena Munk Consult

Telefon: 60820862

Mail: lm@lenamunkconsult.com

Web: lenamunkconsult.com

Høre mere om Lev-Nu

* Husk
Warning: Undefined array key "form_id" in /customers/c/d/2/lev-nu.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms/includes/Widget.php on line 53 Warning: Undefined array key "display_title" in /customers/c/d/2/lev-nu.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms/includes/Widget.php on line 54