Arbejdsglæde video

Arbejdsglæde video

Arbejdsglæde video fra 2 timers foredrag for Københavns kommune 02.06.2016 i Herlev medborgerhus 200 mennesker. Når I som arbejdsplads booker mit 2 timers Arbejdsglæde foredrag får I 5-7 øvelser undervejs. De deltagende vil hele tiden opleve at “der sker noget” Enten ved at lave en “2 og 2” øvelse med sidekvinden eller når vi laver en aktiv øvelse med hele gruppen. De indlagte øvelser gør, at de deltagende husker foredraget bedre og tager arbejdsglæde øvelserne med hjem. Jeg har fået feedback fra mange danske institutioner og virksomheder, at de efter følgende er kommet ind ad døren til arbejdspladsen med armene over hovedet. Jeg har også fået feedback på, at de i løbet af dagen husker at fejre den små successer på arbejdspladsen. Læs feedback fra DONG Energy og Danmarks Statistik.

Feedback fra DONG Energy

TAK for et super godt indlæg om ARBEJDSGLÆDE på vores weekendkursus. Vi har haft armene over hovedet i dag – så dine øvelser huskes og virker.

Hanne Vork Pedersen Wind Power, DONG Energy

Feedback fra Danmarks Statistik 

Mange tak for dit fantastiske foredrag i går. I dag er vi retur på arbejdspladsen, og vi mødte hinanden smilende i morges med armene over hovedet.

Du sørgede for at få hver enkelt deltagers opmærksomhed, kiggede på os alle. Det var et meget levende foredrag, små aktive øvelser med sidemanden fra starten af kurset, så man kunne øve sig i det foredraget handlede om, det var rigtig godt. Fantastiske emner du gennemgik, jeg var helt opslugt. Din glæde, dit gode humør og din positive tilgang, smittede vist af på os alle. Jeg kunne tænke dine foredragsemner ind i hverdagen, ikke kun arbejdsmæssigt også privat.  Du kan godt kalde dit foredrag for kursus i livsglæde, i stedet for arbejdsglæde.

Anne Djernæs, Afdelingsleder Danmarks Statistik

Arbejdsglæde video – Den Gladeste Kollega

Arbejdsglæde video – Vindermentalitet

Feedback fra Arbejdsglæde foredrag 02.06.2016 i Herlev (skrevet uopfordret)

Hej Thomas
 
Jeg er totalt inspireret!
Tak for en super fed dag i dag. Hvor er du god til at nå helt ud over
scenekanten og få alle med. Jeg fik svar på en masse jeg har gået og tumlet med de sidste 2 år.
 
Så YES!
Denne dag er MIN dag, jeg har fået gode øvelser med, som kan gøre mig
skarpere på hvad det er jeg vil med min fremtid herfra og hvordan jeg
møder verden. Anna Elisabeth Christensen

Høre mere om Lev-Nu

* Husk
Warning: Undefined array key "form_id" in /customers/c/d/2/lev-nu.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms/includes/Widget.php on line 53 Warning: Undefined array key "display_title" in /customers/c/d/2/lev-nu.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms/includes/Widget.php on line 54