Positiv Power

Du har drømmejobbet, du har din drømmebolig, måske har du også din drømmemand eller kvinde. Du har alt hvad du ønsker dig, og alligevel er du ofte træt, udkørt eller helt flad for energi. Nu har du muligheden for at tænde din gode energi. Oplev dette foredrag om Positiv Power.

Start dagen på den rigtige måde. Start jeres næste seminar med dette foredrag. Positiv Power er et mindset og en mulighed for dig. Det er en vilje og en vej ind i positiv energi.

Alt i denne verden er energi: Ord, tanker, følelser, mad, miljø, tid, sted, handling og valg. Alt hvad du tænker, indtager eller bringer til veje i dit liv, vil give dig en følelse af velvære og overskud eller det modsatte.

Bliv bevidst om hvad energi er. Bliv bevidst om din enorme indflydelse på den positive og/eller negative energi der er i dit liv. I virkeligheden er der kun 2 grundfølelser. Føles det her valg godt eller føles det skidt? Den gode følelse er din guide, det er din sti – din vej.

Føles tid, sted og handling godt, er du på rette spor. Føles det forkert, skal du træffe nye valg. Det er meget simpelt, og alligevel er det så svært at praktisere. Er det svært fordi det er simpelt, eller er det svært fordi vi har glemt at lytte til os selv?

Positiv Power giver inspiration, motivation og glade kollegaer. Emner:
• Hvad er et paradigmeskift fra minus til plus?
• Kan vi løfte vores niveau af TILLID og NÆRVÆR?
• Kan vores fantasi påvirke vores kreativitet og samarbejdsevne?
• Hvordan kan vi tænke og tale i et opløftende sprog?
• Hvad betyder WIN/WIN i din hverdag?
• Virker anerkendende kommunikation?

En positiv tanke er 100 gange stærkere end en negativ tanke. Alt hvad der er i dit liv lige nu, har du skabt på baggrund af noget du har tænkt. Du er og bliver hvad du tænker! Tanker er den største skabende kraft i dit liv. Hvis du kan se billedet i dit hoved, kan du snart se det i dit liv. Spørgsmålet er om du trækker de rigtige billeder ind i dit hoved!

På dette kursus starter du en positiv proces som vil have indflydelse på både dit arbejds- og privatliv. Her begynder du at skabe bevidst positiv energi i dine arbejdsopgaver og i dit miljø, i og uden for arbejdspladsen.

Påvirk dine kollegaer, din arbejdsplads og dine kunder i en retning hvor tingene ganske simpelt glider nemmere.

Varighed: 1½ time

Reference / Udtalelse:

Dette foredrag var en super levende interaktiv oplevelse. Jeg blev helt høj af en livsgivende positiv Thomas Flindt. Jeg var så heldig, at have min leder Tore Fedders med mig, og kunne også mærke hans påvirkning af Thomas´s energi. Vi var begge enige om, at turde give god energi, har en smittende effekt, som godt kan bruges i vores arbejdsliv – faktisk når jeg selv går gennem vores kundecenter i dag – er jeg sikkert larmende – hilser rundt og tænker: Det giver energi at give. Den forandring vil jeg gerne være med til at sprede og det er bare én af de mange budskaber som kommer fra Thomas Flindt. Thomas ville være et godt input til budskaber i landskabet om hverdagens udfordringer på arbejdspladsen og i privatlivet. Lisa Bang Jensen, Kundecenter Topdanmark

Flere referencer klik her

Høre mere om Lev-Nu

* Husk
Warning: Undefined array key "form_id" in /customers/c/d/2/lev-nu.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms/includes/Widget.php on line 53 Warning: Undefined array key "display_title" in /customers/c/d/2/lev-nu.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms/includes/Widget.php on line 54