Arbejdsglæde og begejstring

Arbejdsglæde og Begejstring

Jytte Abildstrøm og Thomas Flindt sætter leg, fantasi og kreativitet på skemaet.
2 timers foredrag der inspirerer dig og dine kollegaer til at samarbejde på en ny måde.

Barnets nysgerrighed, begejstring og lyst til leg er barnets uproblematiske måde at lære, vokse og gro på. Uden leg, ingen læring – ingen udvikling. Evnen til at lege og lade sig begejstre bliver væsentligt reduceret med alderen. Ligeledes bliver vores forhold til fantasi og kreativitet mere og mere udvandet med alderen.

Leg er en proces, der giver ubegrænsede udviklingsmuligheder hos børn og hos voksne. Når mennesker mødes i leg opstår der spontanitet, glæde og kreativitet. Man kan sige, at i leg er ”alt muligt” her er der ingen grænser for fantasi og kreativitet.

Leg, kreativitet, fantasi og begejstring på en arbejdsplads giver næring til glæden og ved at have det sjovt sammen opstår der nye ideer. At give hinanden plads til leg og begejstring i det daglige arbejde vil give større arbejdsglæde og nye tanker omkring hvordan I møder opgaver og udfordringer i det daglige.

Book Arbejdsglæde og Begejstring og hør hvordan:

– I får det bedste frem i hinanden

– I får vaner der skaber arbejdsglæde

– I praktiserer Win/Win i Arbejdslivet

– I kan bruge fantasien til at samarbejde og idéudvikle

– I kan bruge de klassiske eventyr som moderne visdom

Jytte Abildstrøm, skuespiller. Har arbejdet med børne- og voksenteater i mere end 40 år på Riddersalen. I 2010 modtog hun hædersprisen for sit arbejde ved årets Reumert-festival. Thomas Flindt har arbejdet professionelt med arbejdsglæde siden 2003.

Sagt om: Arbejdsglæde og Begejstring – 1,5 times foredrag for Novo Nordisk 20.06.2017

Hej Thomas og Jytte

Det var super godt i går. Et dejligt indspark til hverdagens travle ræs. Alle var positive og glade, nogle af os startede i øvrigt dagen i dag med armene over hovedet og et kram. Tak for tilsendte jeg vil straks hænge dem op. Og jeg skynder mig at videresende din mail til deltagerne.

Lone D. Moeslund
Management Assistant in TrialOps 2
OH&S Representative in Semaglutide Diabetes and Diabetes Outcomes

Novo Nordisk A/S
Vandtårnsvej 108-110
DK-2860 Søborg
Sagt om: Arbejdsglæde og Begejstring – 3 timers foredrag for Cook Medical 09.06.2017

Vi har kun modtaget lutter positive tilbagemeldinger.

Både dit og Jytte´s indlæg har modtaget megen positiv feedback. Som udgangspunkt var hver jeres indlæg meget forskellige, men vi oplever at det supplerede hinanden godt, og begge indlæg gav ”stof til eftertanke” – der blev der talt til hjerne og hjerte.

Flere sagde efterfølgende at Jytte bevægede dem meget, med de ting hun sagde, digtene og at hendes snak med fuglen var meget intens. Alt i alt en kanon formiddag.

Vi kan varmt anbefale kombinationen af Jytte og dig, når temaet er arbejdsglæde.


NANNA WOETMANN ANDERSEN
Director of Human Resources/Corporate Compliance Administrator
Cook Medical
Sandet 6
4632 Bjaeverskov, Denmark
www.cookmedical.com

Sagt om: Arbejdsglæde og Begejstring – 2 timers foredrag for 200 Nordea ansatte
“Thomas Flindt og Jytte Abildstrøm er utrolig inspirerende og motiverende foredragsholdere. Jytte Abildstrøm er rigtig god til at få folk med. Thomas Flindt er god til at inddrage folk i sin undervisning, således at deltagere bliver revet med. Jyttes livlige væsen gør at man bliver fanget af det hun siger, og at man melder sig. Jytte smitter utrolig meget af på folk. Hendes naturlige måde at inddrage kursisterne samtidig med at Jytte selv er så livlig og engageret gør at man bliver helt betaget, lytter og springer ud i det! Thomas kommunikerer i et klart sprog således at man kan relatere det til sig selv. Han kommer med rigtig gode eksempler, som man kender det fra hverdagen. Stående bifald fra 21 Nordea afdelinger på Sjælland.

Christina Ruparelia, Filialchef – Nordea Roskilde

Flere referencer: Arbejdsglæde og Begejstring

Høre mere om Lev-Nu

* Husk
Warning: Undefined array key "form_id" in /customers/c/d/2/lev-nu.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms/includes/Widget.php on line 53 Warning: Undefined array key "display_title" in /customers/c/d/2/lev-nu.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms/includes/Widget.php on line 54