Bryd vanen med Begejstring

Bryd vanen med Begejstring

Tænk nyt og oplev noget nyt!

Dette foredrag handler om at tænke nye tanker! Når du tænker nye tanker er der en stor chance for at du får en belønning. Belønningen er nye muligheder og nye erkendelser. Livet præsenterer hele tiden nye muligheder for dig! Hvordan kan vi begejstres for det nye, hvis vi klamrer os for meget til det gamle.

De fleste af vores tanker og reaktioner er betingede reflekser. Vi gør som vi plejer at gøre, fordi det skaber tryghed og sikkerhed. Når vi gør som vi plejer, er vi på sikker grund, men vi oplever ikke noget nyt og skaber ingen nye muligheder eller nye forbindelser. Hvis du vil opnå noget nyt, må du et kort sekund ud på usikker grund.

Kroppen og hjernen fungere på den måde, at vi får en belønning af at gøre som vi plejer uanset om det er godt eller skidt for os. Når vi gør som vi plejer eller ser noget som vi genkender, får vi en belønning af hjernen. Vi producerer serotonin (et morfinlignende stof) som giver os en følelse af velbehag. Men det er blot en kort belønning, og det er præcis sådan de fleste dårlige vaner er, en kortsigtet belønning/løsning!

Ønsker du at skabe en positiv forandring er du nødt til at tænke nye tanker. Der er en enorm power i at tænke nyt og positivt. Tænk på alle de mennesker der har revolutioneret din verden i en positiv retning. De har alle haft modet til at tænke nyt! Tænk på den begejstring du har oplevet omkring disse mennesker. Tænk på den glæde og succes du har oplevet via nye tanker og nye ideer. Det er præcis den glæde og succes dette foredrag handler om.

Foredraget er også et interaktivt kursus, der indeholder tanke, handling og muligheden for at træffe nye valg. Alle på kurset siger Ja (efter eget valg) til at indføre en ny positiv vane.

Varighed: 2 timer

1. del
Vaner skaber dit liv
Bryd 1 vane i dag
Begejstring for de små succeser (teamøvelse)

Pause

2. del
Hvordan fastholder jeg gode vaner
Nye vaner – nye muligheder
Skab en Tilfredshedskultur

Udtalelse fra arbejdsglæde foredrag i København:
Jeg har ved gentagne lejligheder benyttet mig af Thomas Flindt som underviser og foredragsholder. Thomas er med sit imponerende humør og enorme drive en person som kan og vil påvirke enhver forsamling positivt med sin tilstedeværelse og fængende budskaber.

Casper Cleemann, Eitzen Chemical A/S

Flere udtalelser – Klik her: Referencer/udtalelser

Oversigt over andre af mine Arbejdsglæde foredrag

Høre mere om Lev-Nu

* Husk
Warning: Undefined array key "form_id" in /customers/c/d/2/lev-nu.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms/includes/Widget.php on line 53 Warning: Undefined array key "display_title" in /customers/c/d/2/lev-nu.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms/includes/Widget.php on line 54