Leve i nuet – et magisk liv

Leve i nuet – Du kan skabe et magisk liv, ved at leve i nuet.

Du kan leve et magisk liv. Din fantasi vil elske at give dig ubegrænsede muligheder så du kan være medskabende på dine drømme og projekter. Alt skabes indefra. Dit liv er et manuskript skrevet af din indre dialog og af de billeder du ser for dit indre blik. Er du din egen bedste ven? Giver du dig selv lov til at lykkes? Ser du dig selv lykkes med dine kommende projekter eller skal du ha’ en update på fantasiens virkningsfulde og magiske kraft. En veludviklet og velfungerende fantasi er starten på at lykkes og få succes. Det handler om at trække visionen ind i nuet og at gøre noget i dag.

Ind i fantasien

Foredraget handler om vaner og uvaner. Hvordan vi med alderen lærer at begrænse os og tænke i “sikre” og “trygge” baner for langsomt at trække os ind i komfortzone, måske endda uden meget komfort, men det er sikkert og så koster det ikke noget. Jeg er sikker på at du engang var villig til at satse ALT. På det her foredrag får du lov til at satse alt i fantasien. Du vil opleve visualiseringer og hvordan du med simple billeder kan ændre dit fokus og give dig selv nye muligheder og masser af muligheder.

Tilbage til nuet

Når du ægte er i nuet, er du fuld af energi, power, kraft og lyst til at være her. Du kan se dine muligheder og du er klar til at tage handling og træffe beslutninger. Oplev hvordan det er at leve med ægte Intention. Når du har et klart billede af din Vision, træder du ind i nuet og lever med Intention. Din intention kan være noget så simpelt som at være glad i dag. Det kan være at skabe et nyt produkt eller et godt team omkring dig. Du vælger nu med Intention, at skabe det.

Med simpel meditation og en frigjort intention kan du altid hvile ind i dig selv og have en god balance mellem bevidst Intention og meditativ restitution. Din indre kerne, den del af dig der altid er i nuet, er en direkte vej til indre fred og ro. Balancen mellem en velfungerende fantasi, evnen til at se dig selv opleve succes, og en kerne der altid kan opleves som et roligt og sikkert sted er nøglen til et magisk liv.

2 x 45 minutters inspiration, motivation og glad teambuilding. I får:
• Vaner til at leve i nuet. 5 mentale værktøjer til et paradigmeskift
• Opgraderet fantasi, kreativitet og samarbejdsevne
• Input til kreative pauser
• Et stærk anker i nuet og et højere niveau af tillid.
• 5 virkningsfulde vejrtrækningsøvelser, der sænker stressen og fremmer sundheden.

Bliv Nuets mester – Book Mindfulness- yogaweekend klik her

Udtalelse fra arbejdsglæde foredrag i Odense:
Thomas Flindt levede til fulde op til vores forventninger. Han havde alle med – hele tiden. Hans meget levende fortællerstil passede perfekt til vores gruppe. God humor og gode relevante budskaber! Indholdet af foredraget var meget relevant og budskaberne blev leveret, så alle kunne relatere til dem. Vi gik på weekend meget klogere og meget mere bevidste om vores egen (og andres) adfærd – både i vores private relationer, men også i vores dagligdag med hinanden på jobbet.
Mai-Britt Skovsgaard, Boligselskabet CIVICA.

Udtalelse fra arbejdsglæde foredrag i Esbjerg kommune: 
Tak for et godt og meget inspirerende foredrag/workshop i dag. Det blev væsentligt mere inspirerende end jeg havde forestillet mig! Der var meget psykologi og positiv psykologi i dit materiale, og dygtigt og inspirerende fremlagt. Jeg har været til flere lignende foredrag afholdt af Esbjerg kommune, og de var gode, men jeg synes din præsentation i særlig høj grad både gav praktiske værktøjer og inspiration til at implementere dem!
Peter M. Jacobsen. Psykolog, Esbjerg Kommune.

Flere udtalelser – Klik her: Lev nu Referencer

Heldagskursus i Arbejdsglæde og Mindfulness

Høre mere om Lev-Nu

* Husk
Warning: Undefined array key "form_id" in /customers/c/d/2/lev-nu.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms/includes/Widget.php on line 53 Warning: Undefined array key "display_title" in /customers/c/d/2/lev-nu.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms/includes/Widget.php on line 54