Karrierecoaching

Karrierecoaching hjælper dig med at blive i stand til at skabe det arbejdsliv, du ønsker dig

Karrierecoaching skaber trivsel og arbejdsglæde

I dag handler vores arbejdsliv ikke kun om at have en økonomi, der sikrer os tag over hovedet og mad på bordet. I dag lever vi i et samfund, hvor vi opererer i øverste del af Maslow’s behovspyramide med fokus på personlige behov og selvrealisering. Vi har brug for, at vores liv giver mening i såvel vores privatliv som i vores arbejdsliv. Men vejen derhen kan føles svær og udfordrende. Derfor sidder flere og flere fast i jobs, der er utilfredsstillende, og som på sigt skaber udbrændthed og stress.

Til forskel fra før i tiden var stress – og dét at have fokus på sin mentale tilstand – et tabu. Men sådan er det heldigvis ikke længere. De seneste 20 år har dét at modtage hjælp til livets udfordringer udviklet sig stødt. I dag er det blevet naturligt at søge professionel hjælp til at skabe et fysisk og mentalt sundt liv. Når vi gerne vil tage vare på vores fysiske tilstand og sundhed, hyrer vi en fitnessinstruktør eller sportstræner. Det samme er gældende for din mentale tilstand. Når du gerne vil have mere arbejdsglæde og mening i din karriere og tage dig selv og dit liv seriøst, hyrer du en karrierecoach.

Hvornår har du gavn af karrierecoaching? 

  • Når du føler dig fastlåst og mangler glæde og mening i dit arbejdsliv 
  • Når du er i tvivl om, hvilken retning din karriere skal tage
  • Når du er i tvivl om, hvem du er, hvad du er god til, og hvilke muligheder erhvervslivet byder på
  • Når du føler dig stresset og udbrændt og mangler en balance mellem dit arbejde og privatliv
  • Når du har brug for sparring og hjælp til at fastholde gejsten i jagten på dit næste job

Karrierecoaching handler om at få hjælp, sparring og blive guidet til at overkomme de udfordringer, du oplever, så du kan skabe det arbejdsliv, du elsker at stå op til hver dag. Ja, det er muligt at elske sit job. Det kræver dog indsigt i dig selv, så du ved, hvem du er, hvad du brænder for, og hvilke personlige værdier du har. Det er præcis det, karrierecoaching kan. Give dig større selvindsigt, klarhed og retning – og ikke mindst bevidsthed om, hvilke skridt du helt konkret kan tage for at opnå trivsel og arbejdsglæde – uanset om det er dit nuværende job, eller om du skal i gang med et karriereskift.

Karrierecoaching med karrierecoach Charlotte Gade 

Hvis du er i tvivl om, hvilken retning du skal, kommer du enten ingen vegne, eller også bruger du det meste af dit arbejdsliv på at hoppe rundt i mange forskellige retninger, som skaber endnu større frustration. Derfor tager karrierecoaching med Charlotte Gade altid udgangspunkt i en karriereafklaring, hvor hun hjælper dig med at sætte lys på de sider af dig, du ikke selv har øje for, så du bliver afklaret om, hvilken retning dit arbejdsliv skal tage, så du kan komme til at opleve glæde og mening.

Først når du har klarhed over, hvilket retning du skal, kan du lave en strategi for, hvordan du kan komme derhen. Klarhed og strategi er ikke nok, hvis det ikke bliver fulgt op med handling. Derfor giver Charlotte dig værktøjer og guider dig, så du kan overvinde dine forhindringer og blive i stand til tage ansvar og handle mod det arbejdsliv, der giver dig arbejdsglæde.

Karrierecoaching giver dig

  • Klarhed over hvem du er, dine styrker, talenter og værdier 
  • Hvilken karriereretning der giver dig glæde og mening i dit liv
  • Jobsøgningsstrategi der tager udgangspunkt i din personlige karrierevej og dig som menneske
  • Værdiafklaring så du kan blive stressfri og skabe en balance mellem dit arbejdsliv og privatliv

Hvad siger andre om karrierecoaching hos Charlotte Gade:

“Jeg har fuldført mit karriere- og rådgivningsforløb med Charlotte. Helt igennem et fantastisk forløb, hvor man virkelige når indtil kernen af hvad man brænder for. Forløbet bygger grundstenene til hvilken retning man skal ud og kæmpe for med vilje og vedholdenhed. Jeg anbefaler stærkt dette forløb til andre, hvis man står et sted i sit arbejdsliv/privatliv - hvor man føler sig udbrændt eller at man føler ens udvikling er gået i stå, uanset hvad alder du har.”

- Mads H.

“Det har været den vildeste oplevelse og Charlotte har været fantastisk og super inspirerende. En spændende rejse, hvor jeg er blevet så meget klogere på mig selv og drømmejobbet...og modet er fundet frem til at gå efter det…”

- Dorthe Torp

“Jeg kan kun varmt anbefale Charlotte som karrierecoach. Hun har et dejligt, behageligt og rart væsen og hun har været virkelig skøn at blive coachet af under hele processen. Sessionerne har indeholdt lærerigt selvudvikling og jeg har fået bugt med de begrænsninger, der har holdt mig tilbage i at finde min rette vej. Jeg er meget taknemmelig for alt Charlottes hjælp og ville til hver en tid kontakte hende igen.”

- Christine E.G.

Hvem er karrierecoach Charlotte Gade?

Charlotte Gade har specialiseret sig inden for karrierecoaching og værdiafklaring – og brænder for at hjælpe andre med at skabe et arbejdsliv, de elsker at stå op til hver dag. 

Hun har sammenlagt 20 års erfaring som leder, rekrutteringskonsulent og karrierecoach – både inden for det private erhvervsliv og som selvstændig. Igennem alle årene har hun opbygget en god og solid værktøjskasse indenfor ledelse, coaching, stresshåndtering og værdiarbejde, som hun sætter i spil, når hun skal hjælpe dig eller dine medarbejdere med at nå i mål med jeres trivsel og arbejdsglæde. 

Kontakt Charlotte Gade og få en snak om, hvordan hun kan hjælpe dig eller læs mere om hendes karrierecoaching og værdiafklaringsforløb

Hjemmeside: www.charlottegade.dk

Høre mere om Lev-Nu

* Husk
Warning: Undefined array key "form_id" in /customers/c/d/2/lev-nu.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms/includes/Widget.php on line 53 Warning: Undefined array key "display_title" in /customers/c/d/2/lev-nu.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms/includes/Widget.php on line 54