Arbejdsglæde – Samarbejde og Personlig Succes

Arbejdsglæde – Samarbejde og Personlig Succes

Kunne du tænke dig at få endnu mere succes med dit liv, dit arbejde og dit forhold til dine kollegaer? Hvorfor opnår nogle mennesker en succes der er langt ud over deres forestillingsevne, mens andre kæmper. De kommer måske fra den samme baggrund og de har måske de samme forældre. Det handler om hvordan de håndterer deres psyke, fysik, produktivitet og samarbejdsevne. Tænk over det! Hvis du ikke kan håndtere dit sind, din krop, din evne til at få ting gjort og din evne til at samarbejde, så er du låst fast. Til gengæld, hvis du mestrer disse ting, så vil livet forandre sig og toppræstationer vil være hverdag for dig. Der skal kun nogle få redskaber til for at ændre dit tankesæt, så du begynder at udnytte dit fulde potentiale.

Hvorfor er der i dag så meget snak om arbejdsglæde og hvorfor er det vigtigt, at bruge det potentiale der ligger i arbejdsglæden? Et af svarene er, at det giver os muligheden for at vokse sammen. Når vi er glade på jobbet, skaber vi åbenhed og tillid til hinanden og vi begynder at fokusere på hinandens styrker og kompetencer. Når du møder ind til opgaver og relationer med god energi, er du klar til at bruge din kreativitet og fantasi på en ny og anderledes måde. Med god energi og en veludviklet kreativitet kan du sætte nye mål og standarder for samarbejde og kommunikation på din arbejdsplads.

5 timers workshop. Derfor vil du få mere succes med dit arbejde og dine kollegaer:

 • Find dit ”hvorfor” i livet
 • Find dine overbevisninger for at nå dine mål endnu hurtigere
 • Forbind dine overbevisninger og dit arbejde
 • Få en holistisk tilgang til succes
 • Find vejen til at bryde barrierer hurtigere
 • Omprogrammer din underbevidsthed og opnå din drømme

 

 • Få vaner der skaber arbejdsglæde
 • Få et stærkt anker i nuet og et højere niveau af tillid
 • Opgrader din fantasi, kreativitet og samarbejdsevne
 • Balance mellem arbejde og fritid
 • Vind/Vind mentalitet
 • Ny motivation og indsigt i værdien af anerkendende kommunikation


Thomas Flindt: Forfatter og foredragsholder, har siden 2003 levet af at holde foredrag om arbejdsglæde og motivation på virksomheder og Institutioner overalt i Danmark. Med Thomas får du de bedste redskaber til at skabe arbejdsglæde og et bedre samarbejde.

Asbjørn Jensen: Foredragsholder, Cand.scient.pol. Ekspert indenfor successtrategier og passion. Ambassadør i liveyourlegend.net. Har igennem 10 år hjulpet flere hundrede mennesker med at finde deres yndlings job. Med Asbjørn får du de bedste redskaber indenfor personlig ledelse og motivation.  https://www.asbjornspeaks.com/


Denne workshop kan bookes 2 timer, 3 timer, 4 timer, 5 timer.

REFERENCER: NOVO NORDISK, DANSKE BANK, GRUNDFOS M.FL.

Høre mere om Lev-Nu

* Husk
Warning: Undefined array key "form_id" in /customers/c/d/2/lev-nu.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms/includes/Widget.php on line 53 Warning: Undefined array key "display_title" in /customers/c/d/2/lev-nu.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms/includes/Widget.php on line 54