Lev nu mand / kvinde

Lev nu mand / kvinde – Gå gennem ilden og genvind tilliden

Foredrag om reel frygt, ubegrundet frygt og frigørelse fra sidstnævnte.

Det meste frygt i den moderne verden, er ubegrundet frygt. Den ubegrundede frygt holder os fra at tage handling og gøre det vi virkelig har lyst til. Ubegrundet frygt bremser os, låser os, og stopper os lige inden vi træder derud hvor livet virkelig kan/skal leves. I dette foredrag hører du hvordan Thomas Flindt fik en brat opvågning i sit liv. En opvågning der fik Thomas til at skifte fra frygt til fuld power.

Thomas Flindt sagde, fra den ene dag til den anden, sit faste job op og uden nogen videre erfaring, indtægt eller CV begyndte han at undervise i arbejdsglæde på danske og nu også internationale virksomheder. CV’et er i dag 19 år langt og tæller bl.a. Udenrigsministeriet, IBM, Novo Nordisk m.fl. Thomas mener, at en af de største udfordringer vi står overfor som mennesker i dag, er at få bugt med den frygt der styrer os og kontrollerer os væk fra det vi virkelig ønsker os.

De fleste mennesker er bange for at brænde sig. Bange for at tage det første skridt ud i livet! Nogle gange skal du gå gennem ilden for at genvinde tilliden til dig selv og det du brænder for. Foredraget her er inspiration og værktøjer til at vende frygtens mønt. Når du vender din frygt til mod, vender tilliden til dine drømme tilbage.

Foredrag 2 x 45 minutter

Foredraget her kan også bruges som intro til Firewalk kursus. Thomas Flindt har siden 2008 afholdt flere heldagskurser i frigørelse af frygt der afsluttes med den spirituelle, rituelle og emotionelle vandring på 700 grader varme gløder. Thomas afholder dette kursus sammen med en af Danmarks mest erfarne Firewalkinstruktører: Ole Vildmand. Spørg efter Firewalk som heldagskursus og du får et oplæg på en 6 timers workshop.

Reference
Thomas var rigtig behagelig og på hjemmebane, så at sige. Det er tydeligt han er vant til at holde foredrag. Han kender og bruger de persontyper han møder blandt publikum på en god måde. Han fik publikum med i et meget levende foredrag. Han havde styr på tiden, teknikken og rammerne. En dejlig oplevelse.
De elementer han har med i sit foredrag er evigt nutidige. Det er ting der har berørt mennesker siden vi har filosoferet over os selv. Så jeg synes det var meget relevant. Nogle gange kan den slags virke højtragende for dem, der ikke interesserer sig for det. Men ikke hos Thomas, hvor han gjorde indholdet konkret og til noget jeg kunne bruge med det samme. Jeg prøvede det af på mine kolleger i dagens pauser, og det virkede med det samme. Vi mennesker er jo ret ens, når det kommer til stykket, så det er fedt at få nogle værktøjer jeg kan bruge her og nu, uden at være ekspert. Jeg kunne høre mine kolleger havde det på samme måde. Så vi roste hinanden og tænke positivt resten af dagen. Det var rart. Det kommer jeg til at bruge hver dag.

Gert Sterner – Sydfyns Erhvervsskole

Høre mere om Lev-Nu

* Husk
Warning: Undefined array key "form_id" in /customers/c/d/2/lev-nu.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms/includes/Widget.php on line 53 Warning: Undefined array key "display_title" in /customers/c/d/2/lev-nu.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms/includes/Widget.php on line 54