Mindfulness og meditation

Virksomhedsforedrag med Mindfulness og Meditation

Når du ægte er i nuet, er du fuld af energi, power, kraft og lyst til at være her. Du kan se dine muligheder og du er klar til at tage handling og træffe beslutninger.

Vi lever i en verden hvor vi skal styre tiden, forme verden og fremtiden. Langt de fleste mennesker havner i en situation hvor det er tiden der styrer mennesket og ikke omvendt. Muligheden for at få drømmen og visionen opfyldt ligger i fremtiden. Men flytter du for langt uden for nuet på det personlige plan, så kan du være svært at finde hjem igen. Stress – er den del af dig der forlader nuet. Når en stor del af dig er flyttet uden for nuet – så kommer den uforklarlige uro, eller følelsen af, at der er noget der mangler. Og ret ofte – er det dig der mangler.

Hvordan kan vi få det bedste af begge verdener. En stærk vision for fremtiden, uden at vi mister os selv i nuet. Hvordan kan vi brænde for det vi laver uden at brænde op. Svaret er et stærkt anker i nuet. Mindst en fod i nuet hele tiden. Mister vi fodfæstet for længe, kan vi ikke finde vores ben igen. Livet må godt leves på kanten, men helst uden at vi falder ud over kanten.

På dette kursus får du indblik i mindfulness principperne og hvordan du bruger dem i praksis. Du får et par simple leveregler der fastholder dig der hvor livet skal leves. Find ud af hvad der er vigtigt for dig og lev der. Dette kursus handler om livet i alt sin enkelthed og afsluttes med en Ind i nuet meditation som bl.a. indeholder forskellige vejrtrækningsøvelser som deltagerne får med hjem.

2 timer,  3 timer, 4 timer som heldags eller weekendkursus

Udtalelse:

Mindfulness og Arbejdsglæde workshop 6 timer (arrangeret af HK privat):
Thomas Flindt er en person der kan sit håndværk, som vi siger i Tyskland. ?Han har den særlige egenskab at lade folk erkende noget, uden at være overbevisende. Med humor men også med alvor henter han kursisterne der, hvor de lige befinder sig – hvert enkelt på sin måde. Med lethed og med visdom er han i stand til at åbne kursisternes øjne for en anden virkelighed. Han skaber tillid mellem ham selv og kursisterne, så man føler sig tryg og man bliver åben for løsninger. Thomas Flindt har bare meget menneskekundskab – forenet med god humor, finfølelse og ærlighed.

Dette kursus var et “Wake up call” for mig. Jeg har fundet tilbage til det, som jeg egentlig vil. Jeg har set de ting, som jeg ønsker mig mest og har fundet ud af, hvor jeg står i vejen for mig selv. Ved dette kursus har jeg lært på en enestående måde at det er MIG, det drejer sig om, og ikke andre. Det er KUN MIG, som kan ændre og styre mit liv – ikke andre.

TAK for dette kursus! Det var virkelig enestående. Helt ærligt! Jeg har aldrig nogensinde set så klart…

Maya Fischer – Grundfos A/S, Bjerringbro

Flere referencer klik her: Mindfulness og Meditation

Ønsker du at booke en mindfulness weekend til dig og dine kollegaer klik her: Mindfulness weekend

Høre mere om Lev-Nu

* Husk
Warning: Undefined array key "form_id" in /customers/c/d/2/lev-nu.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms/includes/Widget.php on line 53 Warning: Undefined array key "display_title" in /customers/c/d/2/lev-nu.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms/includes/Widget.php on line 54