Kreativitet og Innovation

Kreativitet er en åben dør. Det er en åben vej. Det er for mig, et sind der tør at være åbent og foredomsfrit. Et kreativt menneske er et frit menneske. Fri for begrænsninger og fri for at frygte andres mangel på samme. Jeg tror på at vi er skabt til at skabe og vi er skabt til at leve i forandring. De perioder hvor livet kan blive surt eller trivielt, er når vi for længe har levet i de samme rutiner og i de samme tankestrømme. Kreativitet er at tænke nye tanker og at ændre på vores rutiner. 


Oplev dette foredrag / workshop med Kreativitet og Innovation og hør om:
-Kreativt potentiale - Videnskabens forklaring på Kreativitet
-Kreativt mod - at stå frem og stå ved en god Idé
-Kreativ tænkning - fra Idé til handling
-Kreativ visualisering 
-Kreativ motivation


Alle mennesker tror på noget. Nogle mennesker tror på, at alt er muligt. Alt for mange mennesker ser ikke deres muligheder. Jeg har de sidste 15 år holdt tusindvis af foredrag på virksomheder overalt i Danmark.. Et af mine trofaste emner er “Fantasi og forestillingsevne” Jeg har hundredevis af gange stillet det samme spørgsmål ud i rummet.: Hvor mange af jer, da I vågnede her til morgen, tænkte eller troede på at, Alt er muligt? Ud af 100 mennesker, er det ofte kun 2-3 deltagere der har hånden oppe. 


HUSK at ALT har været UMULIGT, indtil nogen gjorde det MULIGT. Den bil du kører i, var umulig, indtil nogen gjorde den mulig. Det TV du kigger på eller den computer du arbejder ved, var umulig at forstille sig, blot for et par hundrede år siden, indtil nogen gjorde det muligt. Det hus, det køleskab, den flyvemaskine osv.. Det er noget utroligt befriende i at tænke: Alt er muligt. Der er noget utroligt befriende i, at bruge sin fantasi. Vi har fået vores fantasi og forestillingsevne til at TÆNKE I STORE BANER (rundt om jorden)


Da Galillæo i 1620 opdagede at Saturn havde sin egen måne. Forstod han, at alt ikke drejede om jorden, som hidtil forestillet. Det var noget af et paradigme skift for verden og på det tidspunkt en farlig nyhed for Galillæo at have i hænderne. Det kan være "farligt" at være nytænkende og det kræver mod at stå frem med din idé. Hvad tror du på? Hvor er du i mulighedernes univers? Der er nogen der mener, at universet udvider sig hele tiden. Det er en interesant tanke. Jeg tror på, at dine og mine muligheder udvider sig hele tiden. Der er nogen der siger, at verden er blevet mindre! Det er ment/tænkt ikraft af, at det er nemmere at flyve jorden rundt, skrive emails og at se/høre nyheder fra alle verdens lande - lige nu og på samme tid.. På den anden side, har det givet dig mange flere muligheder med at komme længere ud med dine ideér og produkter. Lad os forestille os at du for hundrede år siden havde en butik i Aalborg. Du designede og lavede damesko. De fleste af dine damesko, ville formentlig, i løbet af din butiks levetid, kun komme til at gå rundt i Aalborg. I dag ville du kunne sælge dine sko på nettet, lave en online platform, og dine sko vil gå rundt i Beijing, Berlin og Paris.

Hvor går dine Idéer hen? Går de gennem tid og rum eller er de gemt i et lukket rum.

Udtalelse

Kære Thomas Flindt

Jeg er faktisk kendt for at være meget kritisk. Jeg kan godt give et musikstykke en god karakter. 10 er reserveret til Mozart. Men du får altså 10 ud af 10 mulige af mig.

Det var super med det fællesrum, og den fælles opmærksomhed du skabte. Med en fælles oplevelse har vi også en fælles reference til at give hinanden bedre feedback og mere arbejdsglæde. Jeg syntes i øvrigt at det var godt klaret at fastholde energien i rummet, når rummet var så langt og uegnet, og når der var så mange mennesker. Jeg var glad for din opbygning af forskellige pointer og værktøjer.  Dit indslag om NUET og Kreativitet, det var rigitg godt.

Michael Lessing
Seniorspecialist
Risk Management

ATKINS
Arne Jacobsens Allé 17, 2300 København S Web: www.atkins.dk

Arbejdsglæde foredrag med Thomas Flindt 01.08.2018
1. arbejdsdag for nye 800 kolleger på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole 

Høre mere om Lev-Nu

* Husk
Warning: Undefined array key "form_id" in /customers/c/d/2/lev-nu.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms/includes/Widget.php on line 53 Warning: Undefined array key "display_title" in /customers/c/d/2/lev-nu.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms/includes/Widget.php on line 54