Thomas Flindt 20 års jubilæum

20 år som selvstændig - Den smukkeste rejse uden destination 

Jeg er taknemmelig og ydmyg over, at jeg har fået lov til at være i min egen “boble” af kreativitet, ekspressivitet og blødt arbejde i 20 år nu. Jeg underviser i “de bløde emner” som kan være med til at gøre hårdt arbejde til en fornøjelse. Den energi, den indstilling du møder dagen, dine opgaver og dine kolleger med kan være med til at skabe mere end en god dag. Trivsel og Arbejdsglæde kan være med til at skabe ny kreativitet, bedre løsninger og bedre resultater,

Tag det første skridt

Har du en lille eller en stor iværksætter i maven, så vil jeg invitere dig til at tage det første skridt ud i dit nye liv. Det der holder de fleste fra at blive selvstændige, er frygt. Frygten for at fejle, fylder mere hos de fleste, end ønsket om succes. Byt om på de 2. Lad dit ønske om succes fylde mest i dit liv. Transformer din frygt til god brændstof. Kald frygten for “spænding” “Gode nerver” “Drive” eller find dit eget ord for det. Det er også ok at være “lidt bange” det fortæller mig, at det betyder noget det jeg laver.

Du vil blive støttet

Holder du dine drømme i mørket, kan solen ikke skinne på dem. En plante (eller et menneske) har brug for sol, vand og kærlig opmærksom. Lad dine drømme komme ud i solen så dit netværk kan skinne på dem. Det kræver tillid og sårbarhed at træde frem i lyset med sine drømme. Tillid og sårbarhed er en gave som viser dig hvem der er med dig og hvem der er imod dig. Er der mennesker omkring dig der “pisser på dine drømme” så er det måske tid til at sige farvel til de mennesker eller holde en god lang pause fra dem.

Taknemmelighed

De sidste 20 år er der hundredevis af mennesker der har givet mig en kærlig hånd, et kærligt løft eller en god netværksforbindelse. Jeg kan slette ikke takke de mennesker nok for at være en del af min succes. Jeg vil i mit indlæg her nævne 3 mennesker/begivenheder som gjorde en forskel for mig. Den første er min ven Benjamin Willum Funder. Da Benjamin hørte, at jeg ville starte som selvstændig sagde han; Du skal have en hjemmeside og den laver jeg for dig. For 20 år siden var internettet stadig meget nyt og jeg havde faktisk ikke tænkt på, at jeg skulle have en hjemmeside. Gode venner (Læs Benjamin, nu også selvstændig Digital Change Agency )ved hvad du har brug for, før du selv ved det. Jeg følte mig så opløftet og så taknemmelig over at Benjamin lavede min første hjemmeside: https://lev-nu.dk Billedet af mig er taget på Brønshøjvej i Brønshøj i juni 2003. Jeg er kun 33 år. I baggrunden ser man min første hjemmeside på skærmen.

God karma I Karmaklubben

Karmaklubben er et sted for danseglade mennesker. Den blev stiftet i 2008 af Lone Rasmussen og var "et opgør med” at man skulle gå sent i byen fredag eller lørdag for at danse. Karmaklubben åbner kl. 20.00 og kl. 21.00 er dansegulvet fyldt med danseglade mennesker. (Læs karmaklubben.dk) Jeg elskede Karmaklubben og kom der ofte for at danse. I foråret 2011 er jeg i Karmaklubben. Jeg danser og føler mig fri og glad. Her møder jeg Astrid lindeloff. Astrid er redaktør på forlaget Libris Det er et forlagt der har fokus på erhvervslivet. Hun mente bestemt at forlaget havde brug for en bog om Arbejdsglæde. Jeg skriver kort tid efter kontrakt med forlaget. Min bog “Go’ Arbejdsdag - håndbog i arbejdsglæde” er nu ude i 5. oplag. Den har fået flot ros af anmelderne. Tak til Astrid, nu med eget forlag Klik her

Thomas Flindt

Lykkehjulet - Ønsker, Drømme og Mål

I 2002, året inden jeg bliver selvstændig, er jeg så heldig at møde Erik Wilk. Erik må på det her tidspunkt være samme alder som jeg er i dag. Han har i mere end 20 år haft succes med egen konsulentvirksomhed Vision1. Han er den hel rette til at undervise mig. Jeg møder ham gennem ejendomsmægleren Torben Haraldsted. Tak Torben. Erik underviser mig 1:1 et par timer om ugen i en måned (eller 2) Jeg er i de sidste 20-25 år blevet præsenteret for mange gode værktøjer inden for personlig og professionel udvikling. Lykkehjulet er uden tvivl det mest betydningsfulde værktøj jeg har haft med på rejsen. Erik forklarede til mig; “Thomas, du bliver nød til være bevidst om hvad du ønsker dig i det forskellige områder i livet. Så skal du skrive det ned og kigge på det hver dag. Det handler om at få ind i din bevidsthed og underbevidsthed hvad der er vigtigt for dig”  Det handler også om “Law of attraction” (Loven om tiltrækning) Det vi fokusere på, er vi med til at invitere ind i vores liv. Jeg kan fortælle mange historier om lykkehjulet, men vil slutte af med en oplevelse fra 2013-2014. I 2013 efter at have været selvstændig i 10 år lavede jeg et nyt lykkehjul. Lykkehjulet er inddelt i 6 felter/områder hvor man kan målsætte personlige og professionelle mål. Jeg havde været igang i Danmark i 10 år og tænkte, det kunne være spændende, hvis der skete noget udenfor Danmark. Jeg skriver U.S.A på som et af mine professionelle mål. Nogle gange er mine mål meget specifikke, andre gange er de meget åbne. Da jeg skriver U.S.A på er det et åbent mål. Jeg er åben for, at der gerne må ske noget for mig i U.S.A. I sommeren 2014 bliver jeg kontaktet af CNN. Den Amerikanske TV-Station CNN skal til Danmark og lave et program om danskerne. De spørger, om jeg ønsker at deltage i programmet. CNN-programmet bliver vist på CNN Global 3 gange i september 2014.

P.S. Ved booking af mit 2 timers arbejdsglæde foredrag, har jeg altid en intro med af lykkehjulet.

Thomas Flindt på CNN i 2014

Tak til alle de mennesker der har støttet mig på vejen.

Høre mere om Lev-Nu

* Husk
Warning: Undefined array key "form_id" in /customers/c/d/2/lev-nu.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms/includes/Widget.php on line 53 Warning: Undefined array key "display_title" in /customers/c/d/2/lev-nu.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms/includes/Widget.php on line 54