Arbejdsglæde Foredrag

Arbejdsglæde foredrag med værktøjer i vanebrydning, opbyggende sprog og motivation til at skabe gode relationer på jobbet. Uanset om du er lagerarbejder, afdelingsleder eller direktør, vil du opleve at komme tilbage på jobbet med ny energi, ny motivation og brugbare værktøjer der sætter dine gode vaner i spil.

Fact: Med den sociale og mentale trivsel i top: Er vi sundere, gladere og mere kreativ på job

Når vi har det sjovt sammen på arbejdspladsen, skaber vi åbenhed og tillid til hinanden. Vi får en følelse af velvære og vi begynder at fokusere på hinandens styrker og kompetencer.

Hvordan kan det være, at vi ofte tager livet tungt og føler os pressede, når det kommer til vores arbejdsliv? Har vi skabt en overbevisning om, at vi skal løse opgaverne i en stram og alvorlig kontekst?

Kunne det være muligt at vi rent faktisk producerer mere, er mere kreative og bedre til at kommunikere, når vi bringer glæden og humoren mere i spil? Kunne det være muligt, at livet ville glide nemmere, hvis vi tog det lidt mindre tungt? Arbejdsglæde er ikke “kun for sjov” Arbejdsglæde er også stressforebyggende. I 2019 gik 500.000 danskere til lægen med stressrelaterede sygdomme. De arbejdsglædeøvelser I bliver præsenteret for på dette foredrag/workshop er ikke bare opløftende og motiverende, de er også stressforebyggende.

Det er tid til at aktivere de vaner og det potentiale der åbner op for arbejdsglæden. Smil og latter skal være en helt naturlig del af en almindelig arbejdsdag. Det er den gode energi, der gør dig let og fri. Det er den gode energi, der giver dig lyst til at gøre det du er bedst til.

Foredraget går i dybden med de vaner vi har fået som voksne, som gør, at vi ofte glemmer at nyde livet og have det sjovt sammen. Jeg kommer med et ”Vaner for arbejdsglæde værdisæt” Værdisættet er baseret på mine erfaringer fra foredrag i over 2500 virksomheder og beskriver hvilke nye vaner man skal/kan indføre, så man opnår mere succes ved at have det sjovt sammen på arbejdspladsen.
Foredraget handler grundlæggende om gode og dårlige vaner. Hør hvordan du skaber en indstilling der løfter dig selv og andre. Du vil forstå hvorfor dit gode humør og din gode indstilling giver kunderne, kollegaerne (eller borgerne) en ekstra god oplevelse af dig og din arbejdsplads. Ved booking af 2 timer, får alle deltagere et visualiseringsværktøj, der med rette brug, kan skabe balance i alle områder i livet. Dette værktøj lærer dig at praktisere gode vaner og nå dine nye mål.

Book 45 min. / 1 time. / 90 min. eller 2 timers inspiration og motivation. I får:

• Vaner der skaber godt humør og arbejdsglæde
• Styrket den sociale og mentale trivsel
• Opgraderet fantasi, kreativitet og samarbejdsevne
• Balance mellem arbejde og fritid
• Win/Win mentalitet - at se forskellighed som et potentiale
• Ny motivation og indsigt i værdien af anerkendende kommunikation

Udtalelse fra arbejdsglæde foredrag i Odense: Thomas Flindt levede til fulde op til vores forventninger. Han havde alle med – hele tiden. Hans meget levende fortællerstil passede perfekt til vores gruppe. God humor og gode relevante budskaber! Indholdet af foredraget var meget relevant og budskaberne blev leveret, så alle kunne relatere til dem. Vi gik på weekend meget klogere og meget mere bevidste om vores egen (og andres) adfærd – både i vores private relationer, men også i vores dagligdag med hinanden på jobbet. Mai-Britt Skovsgaard, Boligselskabet CIVICA.

Udtalelse fra arbejdsglæde foredrag i Esbjerg: Tak for et godt og meget inspirerende foredrag/workshop i dag. Det blev væsentligt mere inspirerende end jeg havde forestillet mig! Der var meget psykologi og positiv psykologi i dit materiale, og dygtigt og inspirerende fremlagt. Jeg har været til flere lignende foredrag afholdt af Esbjerg kommune, og de var gode, men jeg synes din præsentation i særlig høj grad både gav praktiske værktøjer og inspiration til at implementere dem!
Peter M. Jacobsen. Psykolog, Esbjerg Kommune.

Udtalelse fra Arbejdsglæde foredrag for Hvidovre Hospital: Tak til en super inspirerende foredragsholder! På en humoristisk og inddragende måde formidler du dit budskab. Det er tydeligt at mærke, at du brænder for det du laver. Personligt hjalp dit foredrag mig til at anerkende, at den var gal med arbejdsglæden og det hjalp mig til at få styr på prioriteringer i forhold til arbejdsliv – og også privatlivet. Jeg fik et skub til aktivt at skabe den forandring der gav arbejdsglæden tilbage. Tak Thomas – Det er dejligt at gå glad på arbejde igen.
Christina Flems. Jordemoder, Hvidovre Hospital.

Udtalelse fra arbejdsglæde foredrag i København: Det bedste foredrag jeg har hørt – nogensinde.
Jonas Jensen, Lægemiddelstyrelsen København.

Ring 28 92 00 78 eller send en mail til thomasflindt.dk@gmail.com

Flere referencer her

Høre mere om Lev-Nu

* Husk
Warning: Undefined array key "form_id" in /customers/c/d/2/lev-nu.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms/includes/Widget.php on line 53 Warning: Undefined array key "display_title" in /customers/c/d/2/lev-nu.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms/includes/Widget.php on line 54