YES MAN KURSUS

Thomas Flindt og psykolog Maiken Peschardt – Sandheden om arbejdsglæde og livsglæde
2, 4 eller 6 timer der inspirerer dig og dine kollegaer til at samarbejde på en ny måde.

At sige Ja til livet er en god vane som spreder sig som en bølge igennem alle områder i livet; Arbejde, familie, kærlighed, venskaber og succes med at sige YES MAN.

JA mennesker er mennesker som ser muligheder frem for begrænsninger, De er nemme at genkende da de løfter energien. De spreder glæde på arbejdspladsen og i alle de arenaer de bevæger sig i.

JA mennesker har en holdning om at alt hvad der opstår er en mulighed for personlig udvikling. De vender udfordringer til fordele og vælger at se let på livet. De giver sig selv lov til at tænke kreativt og lege med mulighederne og alle de nytænkende ideer som dukker op når de siger JA.

De siger derfor også JA til at nyde livet og de opgaver de får tildelt. For at nyde livet bliver man nød til at have et kærligt og accepterende billede at sig selv. En autentisk selvforståelse. Stiller man JA mennesket spørgsmålet om de elsker sig selv svarer de: “JA selvfølgelig elsker jeg mig selv”.

Ja mennesker bruger den pakke han/hun er kommet i som er kroppen til at udleve sit fulde potentiale. Det er ens læring i livet, som skal bruges bedst muligt for at have succes med at være sig selv. At sige JA til at være et JA menneske er et mindset. Det kræver et JA til at være sin egen personlige leder i livet.

Nej mennesket

Der findes en fordom om at mennesker som elsker sig selv,  som har et stort JA på sig selv og som har et kærligt og accepterende billede af sig selv er egoistiske eller at de ophøjer sig selv over andre mennesker.

Sandheden er, at mennesker som har “NEJ hatten” på ser begrænsninger frem for muligheder. De dømmer ofte “JA-mennesket” så de kan holde dem nede. De suger energien når de er blandt andre mennesker. Kreativiteten og effektiviteten daler. De giver ikke sig selv lov til at se ud over begrænsningerne og reglerne. De lukker af for kreativiteten og alle de frugtbare veje som også de kan gå.

YESman kurset giver dig redskaber til at integrere JA  mennesket som et stabilt fundament i dit arbejde og i din personlighed. Nu har du muligheden for at kropsliggøre JA mennesket som fundament i din tilværelse. Du bliver personlig leder over JA’ets kraft. Dit liv bliver lettere, sjovere og mere kreativt.

Book dette kursus og lær at sige: 

Ja til at tænke Vind / Vind

Ja til mere kreativt medspil

Ja til et kærligt og accepterende forhold til sig selv

Ja til at give og modtage komplimenter

Ja til at rose dig selv

Ja til at Booste din selvtillid og dit selværd i samarbejde med dine kollegaer

Ja til at se dine kollegaer som samarbejdspartnere du kan løfte energien med hver dag

Ja  til at leve efter dine værdier hver dag

Ja til Vindermentalitet

Tag JA hatten på sammen med to top professionelle foredragsholdere:

Maiken Peschardt, Psykolog, underviser og Yes Woman

Maiken er autoriseret psykolog uddannet fra Københavns Universitet med speciale i positiv psykologi. Maiken har siden 2002 beskæftiget sig med hvordan mennesker kommer i optimal trivsel og velvære. Maiken er en efterspurgt behandler og kombinerer den positive psykologi med sundhedspsykologi og energipsykologi.

Thomas Flindt forfatter, foredragsholder og Yes Man

Har siden 2003 levet af at inspirere og motivere mennesker til at leve i pagt med deres værdier og bedste vaner. Thomas er uddannet lærer, lifecoach og mindfulness instruktør. Han har holdt over 1000 foredrag hos danske og internationale virksomheder. Thomas udgav i 2011 bogen “Go Arbejdsdag – Håndbog i arbejdsglæde” på forlaget Libris.

Udtalelse fra heldagskursus i Arbejdsglæde og Personlig ledelse:

Dette kursus oversteg alle mine forventinger. Det er det bedste kursus jeg har deltaget på nogensinde. Alt var timet og tilrettelagt perfekt og ud i mindste detalje.  Tak for en fantastisk dag.   Jonas Jensen – Lægemiddelstyrelsen.

Flere referencer og udtalelser – klik her

Arbejdsglæde foredrag med Thomas Flindt – 2 timer med arbejdsglæde – Klik her

Nyhedsbrevet

* Husk
Warning: Undefined array key "form_id" in /customers/c/d/2/lev-nu.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms/includes/Widget.php on line 53 Warning: Undefined array key "display_title" in /customers/c/d/2/lev-nu.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms/includes/Widget.php on line 54