Perfekt kursusdag

mere energi og arbejdsglæde i hverdagen

Vi tilbyder en forrygende kursusdag af 4 timers varighed. Kursusdagen vil bestå
af 2 dele. Første del er en fysisk del (før frokost) og anden del er en mental del (efter frokost)

DEN FYSISKE DEL – Mere energi med Henrik Nymark (ca. 2 timer)

Først vil der være et kort oplæg om hvorfor fysisk træning har så mange fantastiske effekter for krop og sind. Bagefter vil I opleve hvordan allround fysisk træning løfter jeres energiniveau. Alle kan være med i den praktiske del, som varer ca. 1,5 time.

Oplev den fysiske træning, hvor I får veltilrettelagt allround træning:

  • Opvarmningen gør Jer fysisk og mentalt klar til dagen.
  • Hoveddelen vil indeholde øvelser som stimulerer Jeres balance, styrke, kondition, smidighed og legefærdigheder. I bliver alsidige atleter.
  • Nedkølingen vil indeholde udspænding, afspændingsteknikker og åndedrætsøvelser. I bliver afslappede og klar til resten af dagen.

DEN MENTALE DEL – Foredrag om arbejdsglæde med Thomas Flindt (ca. 2 timer)

Når vi er glade på jobbet, skaber vi åbenhed og tillid til hinanden og vi begynder at fokusere på hinandens styrker og kompetencer. Når du møder ind til opgaver og relationer med god energi, er du klar til at bruge din fantasi og kreativitet på en ny måde. Med god energi og en veludviklet fantasi kan du sætte nye mål og nye standarder for samarbejde og produktudvikling på din arbejdsplads.

Oplev dette arbejdsglæde foredrag og du får:

  • Vaner der skaber arbejdsglæde
  • Vind/Vind mentalitet
  • Opgraderet din fantasi, kreativitet og samarbejdsevne
  • Balance mellem arbejde og fritid
  • Tillid i relationer og i egen proces
  • Ny motivation og indsigt i værdien af anerkendende kommunikation

Hvem er dagen med:

Thomas Flindt har siden 2003 haft stor succes som foredragsholder på danske virksomheder. Han er ekspert i emner som arbejdsglæde, livsglæde, personlig ledelse og mindfulness. Thomas´s formidlingesvne er unik og meget nærværsskabende. Den evne har han brugt til at løfte energiniveauet på over 1000 danske virksomheder. Til daglig lever han et liv med stor passion for at være til stede i nuet og nyde hvert øjeblik. Nærvær er nøgleordet.

Reference

Tak for et godt og meget inspirerende foredrag/workshop i dag. Det blev væsentligt mere inspirerende end jeg havde forestillet mig. Der var meget psykologi og positiv psykologi i dit materiale, og dygtigt og inspirerende fremlagt. Jeg har været til flere lignende foredrag afholdt af Esbjerg kommune, og de var gode, men jeg synes din præsentation i særlig høj grad både gav praktiske værktøjer og inspiration til at implementere dem.

Peter M. Jacobsen. Psykolog, Esbjerg Kommune


 

Henrik Nymark har hele sit liv været begejstret for fysisk træning, coaching og personlig træning. Han er uddannet fysioterapeut og har både en stor akademisk og praktisk viden og forståelse for hvordan kroppen virker. Han er også meget bevidst om hvilke hensyn der er vigtige at tage for at den enkelte føler sig godt tilpas. I dagligdagen elsker han fysisk aktivitet og dyrker alt fra yoga, løb, styrketræning, triathlon, dans mv. og han elsker at hjælpe andre til at få en bedre i følelse i deres krop. Energi er nøgleordet.

Reference

Vil man gerne i gang igen og finde motivationen og glæden ved træningen kan jeg varmt anbefale Henrik, som fik mig i gang igen med løbetræning. Henrik var
fantastisk og har en utrolig viden og indsigt om træning og med en baggrund som fysioterapeut får man ” hele pakken” og kommer hele vejen rundt. Henrik tager sig god tid og lægger vægt på den individuelle personlige kontakt og tilpasning både med pulstræning og øvelser for hele kroppen -og dertil har jeg fået indsigt i mange funktioner af kroppen som jeg aldrig har tænkt over -og tro mig det virker at være mere bevidst om hvad øvelserne gør godt for og hjælper til at give et bedre udbytte af min træning. Henrik har en super føling med mine ambitioner og kroppens niveau og det lytter jeg til og gør, at jeg nu er super motiveret til igen at tage løbeskoene på og komme op på løbebåndet.. Stor tak til Henrik for en super indsats.
Lisbeth Just – ejendomsadministrator hos DEAS


Nyhedsbrevet

* Husk
Warning: Undefined array key "form_id" in /customers/c/d/2/lev-nu.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms/includes/Widget.php on line 53 Warning: Undefined array key "display_title" in /customers/c/d/2/lev-nu.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms/includes/Widget.php on line 54