Penge og Personlig ledelse

Penge og Personlig ledelse med Pernille Svensson og Thomas Flindt

Værdier på alle planer 

Hvordan du skaber en månedsløn mere i 2017 uden at bede om lønforhøjelse.

Ønsker du ’at rykke’ i 2017 i forhold til dig selv, dine fremtidsplaner og dine penge? Book dette én-dags seminar og få inspiration, motivation og en klar ny vision for dit liv og dine penge, når vi sætter fokus på, hvad du konkret kan gøre for at opnå dine mål karrieremæssigt og personligt. Ofte sætter økonomien en bremse, men vi viser dig, hvad du kan gøre anderledes med dine penge for at nå dine mål. Og hvordan du leder dig selv derhen.

Personlig ledelse er ikke bare et spørgsmål om to-do-lister og kalender-tyranni. At være chef i eget liv og god sparringspartner for dine kolleger og familie kræver, at du lever i pagt med dine værdier og ved, hvad der motiverer dig på et dybere plan. Med værdier hører også de økonomiske, der skal til for at realisere drømmene.

Penge & Personlig Ledelse – vi arbejder bl.a. med:

Dit forhold til dig selv og dine penge: Vidste du, at du hver dag taber penge, når du ikke har klarhed over dem? Vi hjælper dig til at forholde dig anderledes til dine penge… end din bank gør. Og anderledes positivt til dine egne evner.

Mindset, overbevisninger og forhindringer: Hvor ofte tænker du: jeg kunne virkelig godt tænke mig, men…? Vi udfordrer dine overbevisninger og slår dine begrænsende kæpheste ned.

Målsætningsfokus og drømme:Du bliver introduceret til et rigtig godt visualiseringsværktøj, hvor vi sætter dine ypperste drømme på dagsordenen og hjælper dig til at sætte milepælene dertil.

Værdibaseret motivation og overskudsmentalitet: Afklaring og arbejde med egne værdier. Beskrivelse af dine 5 vigtigste værdier og hvordan du vil bruge dem i praksis. Bliv bevidst om glæden ved at kende og praktisere dine værdier. Lær at fremhæve den gode historie vha. narrativ psykologis styrkebaserede fokus.

10 måder at skabe luft i økonomien, genfinde dit indre kompas og nå frem: Når dagen er omme har du 10 fokuspunkter at arbejde videre med, der kan bringe dig i mål med dine ambitioner. Fem handler om dine personlige udviklingspunkter, de andre fem, hvad du selv kan gøre med din økonomi allerede i dag for at have en månedsløn mere i 2014 eller en årsløn mere, når du skal pensioneres.

Pernille Svensson: cand.polit, coach og psykoterapeut. 25 års erfaring indenfor finanssektoren i roller som international fund manager i Hongkong og Danmark, Fund Selector, Vice President og aktieplatformsspecialist for førende danske og udenlandske finansinstitutioner. Hun har besøgt virksomheder i 75 lande, da hun under Asienskrisen drog jorden rundt på 800 dage på to hjul og driver i dag Center for Potentialeudvikling samt Openup Invest, investeringskurser og mentoring.

 

Thomas Flindt: Forfatter og foredragsholder, har siden 2003 levet af at holde arbejdsglæde foredrag på virksomheder og Institutioner i hele Danmark. I 2013 har Thomas afholdt flere 6 ugers kurser i personlig ledelse for ledige. På første hold kom 70% i job (under og lige efter kurset) Nu udbydes Penge og Personlig ledelse til virksomheder og private.

Nyhedsbrevet

* Husk