Mindfulness til unge

This is a block of text. Double-click this text to edit it.

mindfulness til børn og unge

Jeg elsker at undervise børn og unge i mindfulness. Børn og unge har et naturligt forhold til mindfulness, men de spejler sig i voksne og bliver derfor revet ud af det naturlige NU, og for nogle, ind i et hav af tankestrømme der kan byde på frygt, mistillid og dårligt selvværd. På dette mindfulness kursus kan unge (og voksne) genopleve nærværets kraft og finde tilbage til en naturlige indre ro. Børn og unge kan lære at løse og transformere opgaver på en ny og ikke-anstrengende måde. Med mindfulness møder du nuet og forandringer på en ny måde.Når vi bringer bevidst nærvær til vores oprindelige måde at tænke og reagere på, er der en chance for, at du giver dig selv og dine medmennesker nye muligheder. Du lærer med andre ord at se dig selv, familie/venner og opgaverne med nye og friske øjne. På den måde vil nye muligheder og nyt potentiale dukke op. Denne workshop til børn og unge har lige dele teori og praksis. En teoretisk del omkring mindfulness principperne og det at leve med bevidst nærvær. En praktisk del, hvor de unge finder ud af hvordan man kan bruge mindfulness principperne i forhold til uddannelse og private forhold Der kommer flere eksempler på hvordan man kan praktisere meditation, både i og udenfor hverdagens opgaver. Meditation er at opøve en ægte “time-out” hvor man slipper sindet og alt det der følger med en travl hverdag. Udtalelse fra en elev på produktionsskolen Klemmestrupgård:

Mindfulness! Det har virkelig givet mig et håb!


Du er agressiv, vred, irriteret, ked af det, trist, du er simpelhent en tikkende bombe fik jeg af vide... Jeg sad og tænkte over det der blev sagt og erkendte, at ja, det er jo rigtig nok. Min vejleder var så sød og tage mig med til et mindfulness kursus og jeg må indrømme det gav mig en helt anden følelse det er noget man skal opleve med sine egne øjne og følelser. Jeg erfarede det var lidt meditation for at få et positiv sind og et sundt forhold til sig selv ser i... jeg sad i dag til kl 20:30 fra 17:30 på min skole med 9 fantastiske seje piger vi skulle lukke vores øjne og slappe helt af i kroppen og ham Thomas Flindt sagde en masse imens vi sank dybere ind i os selv. En smerte i ryggen forsvandt jeg kunne igen trække vejret normalt uden det gjorde forfærdeligt ondt fordi jeg skulle fokusere på min rygsøjle og mærke godt efter. Pludselig skulle jeg kigge enten ind i hjertet eller mærke efter i min mave om hvad der gik mig på. Jeg tænkte på en person der har haft præget mit humør negativt meget på det sidste og vi skulle simpelthen bare lade det negative passere forbi ligesom en rulletekst på en tv skærm.

Jeg kunne mærke jeg måtte synke et par gange og der kom også tårer men jeg gav simpelhent slip på alt det dårlige denne person budte mig ind i mig alt det skulle jeg bare lade flyde langt væk. Jeg sagde farvel. Vi fik en sidemakker hver og jeg kunne se min sidemakker var meget nervøs hun fortalte lidt om sig selv og jeg sagde til hende at hun skulle stole mere på sig selv for hun var sej den her sidemakker blev faktisk utrolig glad På mandag skal jeg igen til det og jeg kan kun glæde mig ! Det er en helt utrolig positiv energi der strømmer igennem min krop alt er lysnet og jeg har sluppet alt hadet . Jeg kan kun sige at denne oplevelse skal prøves tag i mod den og få en god aften hvis du nogensinde får muligheden !❤️❤️ 🤩 

Tak for de mange grin og den følelse jeg fik i mig selv. Det åbnede mit hjerte og mine øjne for en masse nye muligheder til at omfavne og elske mig selv ! Det er noget mit hjerte længe har haft brug for 🥰 og uden Thomas Flindt og min vejleder var det ikke sket så var jeg stadig sure gnavne Anika 😅 så igen Tak TUSINDE TAK!!!

Læs flere referencer her

Læs mere om Klemmestrupgård her

  • Kontakt Thomas

  • Nyhedsbrevet

    * Husk