Mental og Fysisk teambuilding i Jylland

Friluftscenter Sprækkebjerg finder du i Jylland, midt mellem Århus, Viborg, Silkeborg, Randers og Skanderborg.

Ønsker I en firmatur med hyggelige udfordringer eller benhård konkurrence, så kan vi løse opgaven. Vi har mange gode fælles udendørs aktiviteter, som I kan kombinere så det passer jer alt efter tid, økonomi og ønsker.

Muligheder hos Friluftscenter Sprækkebjerg

Friluftscenter Sprækkebjerg tilbyder mange kombinationsmuligheder til sådan en dag, benhård konkurrence på fodboldgolfen, teamspirit på forhindringsbanen eller en hyggelig omgang bueskydning m.m. Ofte afsluttes sådanne dage i vores tipi eller i grillhytten med lækker mad på grillen, og alt hvad dertil hører. Grillhytten har en kapacitet på op til 40 personer og tipien kan rumme 90 personer. De er begge rigtig hyggeligt indrettet med plankeborde, bænke og en stor grill i midten.

Over 25 års erfaring i at arrangere og levere gennemprøvede firmaarrangementer. Vi arbejder hver eneste gang på at levere netop den vare som I ønsker. Der er stor forskel på vores klientel, så det er vigtigt at vi sammen får planlagt det der passer til lige netop jeres firma. Dette gør vi gerne med et forberedende møde, hvor vi får tilrettelagt alt så det bliver en perfekt dag for jer.

Alle vores aktiviteter er udendørs aktiviter, og kan kombineres på mange måde.

Kontakt

Telefon: 40349334

Mail: friluftscenter@gmail.com. 

Web: Friluftscenter.dk

Nyhedsbrevet

* Husk
Warning: Undefined array key "form_id" in /customers/c/d/2/lev-nu.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms/includes/Widget.php on line 53 Warning: Undefined array key "display_title" in /customers/c/d/2/lev-nu.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms/includes/Widget.php on line 54