Arbejdsglæde Surprice

Berit Meland – Operasanger & Thomas Flindt – Forfatter og Motivator

Opera Surprice og arbejdsglæde foredrag i en pakke.

En pakkeleverandør (Sopran Berit Meland) kommer med pakker der skal afleveres til firmaet. Pakkernes indhold er små historier om arbejdsglæde og livsglæde…

Labels er faldet af pakkerne, så hun må finde ud af hvem der har bestillt dem. Berit går ind på nogle kontorer for at finde ud af hvem det kan være…imens hun overrasker med at synge et par flotte og morsomme opera-arier. Berit’s opera er opvarmning til Arbejdsglæde foredrag med Thomas Flindt.

Intet anende (for jeres ansatte) har I gjort et lokale klar til 2 timers foredrag.

Det er tid til at bruge det kæmpe potentiale, der ligger i arbejdsglæden. Når vi er glade på jobbet, skaber vi åbenhed og tillid til hinanden og vi begynder at fokusere på hinandens styrker og kompetencer. Når du møder ind til opgaver og relationer med god energi, er du klar til at bruge din fantasi og kreativitet på en ny måde. Med god energi og en veludviklet fantasi kan du sætte nye mål og nye standarder for samarbejde og produktudvikling på din arbejdsplads.

Oplev dette arbejdsglæde foredrag og I får:

• Vaner der skaber arbejdsglæde

• Opgraderet fantasi, kreativitet og samarbejdsevne

• Balance mellem arbejde og fritid

• Tillid i relationer og i egen proces

• Et værktøj der gør dig målrettet og fokuseret

• Ny motivation og indsigt i værdien af anerkendende kommunikation


Berit kommer igen lidt senere i forbindelse med Thomas’s foredrag. Stadig med pakkerne under armen. De åbnes , alt imens der kommer flere flotte og morsomme sange ud af pakkeleverandørens mund. Overraskende nok indeholder pakkerne forskellige stimulerende midler.

Arbejdstøjet ryger af, og under har Berit en flot ’opera-kjole’ , og afslutter sin Opera-Surprice med at synge et smukt og livsbekræftende nummer.

Berit Meland – Sopran
Uddannet ved musikkonservatoriet og opera-akademiet i København. Berit har haft mange store roller efter sin studietid, bl.a. : Susanna i ”Figaros Bryllup”, Prinsesse Mi i ”Smilets Land”, Serpina i ”Pergolesis Hjemmeservice”- alt ved Den Jyske Opera, Titelrollen og Valencienne i ”Den Glade Enke” på Det Ny Teater i Kbh. m.fl.

Berit har været på turné med rikskoncertene i Norge med forestillingen ”Fjos-opera” , ”Monster-Opera” og ”Take off opera”; alle produktioner som hun selv har været med til at skabe.

Thomas Flindt – Forfatter og Motivator
Har siden 2003 levet af at inspirere virksomheder og teams til et sjovere og mere motiverende arbejdsliv.

Med 12 års erfaring som professional foredragsholder på store og små virksomheder i Danmark, får du her et foredrag, som rummer mange aspekter ved et sundt og sjovt liv, både i og udenfor arbejdspladsen.

Med udgangspunkt i bogen: “Go’ Arbejdsdag” vil Thomas Flindt fortælle hvordan Arbejdsglæden bringer de bolde i spil, som giver dig og dine kollegaer følelsen af velvære, energi og overskud. Foredraget kommer også omkring de vaner, vi får som voksne, som gør, at vi ofte glemmer at nyde livet og have det sjovt sammen.


Referencer / Udtalelser: 


Arbejdsglæde foredrag for 200 Nordea medarbejdere i Roskilde:

Thomas Flindt er en inspirerende og motiverende foredragsholder. Han kommunikere i et klart sprog, således at man kan relatere det til sig selv. Han kommer med masser af gode og sjove eksempler fra hverdagen. Efter kurset har jeg og kollegaerne i min afdeling fået ændret et par vaner. Jeg kan mærke, at vi som afdeling er mere motiveret og har det sjovere med hinanden end før kurset. Christina Ruparelia, Filialchef – Nordea Roskilde

Arbejdsglæde foredrag for 120 pædagoger i Silkeborg:

Hej Thomas.
Jeg var til foredrag med dig i Silkeborg i sidste weekend. Meget inspirerede og positiv indstilling du har til livet. Dit oplæg har i den grad smittet af og har givet mig et skub i den rigtige retning, da jeg kæmper en del med at tro på de gode ting i livet bare sker for en, lige pludselig…

Så tak for et stykke med mod på livet igen.


Nina Elisabeth Holm

Arbejdsglæde foredrag for 80 ingeniører i Virum.

Det var et super inspirerende og øjenåbnende foredrag, du holdt til vores fælles divisionsdag forleden. Du rev os virkelig med, i meget høj grad! Du er meget nærværende og autentisk, og du formidler dit budskab ud fra et perfekt match af ydmyghed og humor. Det gør din performance meget ærlig og medrivende! Som arrangør af vores divisionsdag har jeg kun fået positive tilbagemeldinger fra mine kolleger. Jeg og flere andre blev ligefrem ”høje”, det var fedt… også da jeg kom hjem. Så dagen og dit foredrag satte virkelig gang i en hel masse glade og positive vibrationer i vores division. TAK for det Thomas.

Vi har printet dine fem gode regler for ”Arbejdsglæde og kollegaglæde” og sat op i divisionen, så vi kan holde kog i gryden. Også tak for de personlige værktøjer, som du introducerede os for… jeg er selv gået i gang med at bruge dem.


Anne Toxværd

ALECTIA A/S
Teknikerbyen 34 2830 Virum Danmark

Nyhedsbrevet

* Husk
Warning: Undefined array key "form_id" in /customers/c/d/2/lev-nu.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms/includes/Widget.php on line 53 Warning: Undefined array key "display_title" in /customers/c/d/2/lev-nu.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms/includes/Widget.php on line 54